Undervisningsforløb

På denne side vil du finde en oversigt over de undervisningsforløb jeg tilbyder.

Forløbene slås op med jævne mellemrum. Har du spørgsmål til et undervisningsforløb er du velkommen til at skrive til Support  support@mariav.dk

Oversigt

Bevidstheds yoga træning

Jeg er i min indre guidning blevet anbefalet at tilbyde denne form for bevidshedstræning.

Der er i den senere tidsket et stort energiskifte i Jordens felt. Det har betydet at rigtig mange mennesker er blevet ustabile og bevidstheds Yoga er et fantastisk udgangspunkt for at nå til en større bevidsthed omkring egen energi og det at holde balancen i en Verden, der lige nu er i udvikling.

Jeg selv opfatter det som essentielt for vores balance og vores daglige trivsel at vi som mennesker i denne nye tid bliver bevidst om egen energi og hvordan energi generelt påvirker vores hverdag.

Du vil blive introduceret til øvelser, som Marianne Lane har kanaliseret ned i forbindelse med hendes undervisning fra 2014 – 2021 og siden skrevet ned i hendes bog “Shamanens håndbog” fra 2021.

Mit udgangspunkt for at anvende øvelserne er at jeg er ansat som mentor på Marianne Lanes Basisuddannelse på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme.

Gratis prøvetræning

Praktisk Info

 

 

Hver eneste torsdag 12-13

Vi mødes på goto meeting, link bliver delt i fb gruppen lige inden mødet, eller du modtager i pb alt efter hvordan du ønsker at deltage. 

Pris

Der er 3 muligheder for deltagelse:

 – 50,- pr. gang 

Betal på 30 10 30 13 og skriv til mig på messenger og du vil modtage link. 

– 150,- pr. måned 

 Her vi du få adgang til en lukket facebookgruppe med mulighed for at stille spørgsmål og replay mulighed.  

– 250,- engangs betaling 

Videoundervisning 100 % selvstudie, Her vil du adgang til lukket facebookgruppe. I gruppen finder du fem videoer som indenholder træningsvarende til de fem eksempler der nævnes oven over. 

 

De studerende siger: 

Jeg vil gerne udtrykke min store taknemmelighed for at have deltaget i bevidsthedsyoga kursus nr 1. Maria er en formidabel, tålmodig og en enormt vidende underviser, tak kære Maria🙏❤️.

På kort tid har jeg fået en større forbindelse til mig selv, har lært hvordan man ved at trække energien hjem og fylde sig selv op, kan bruge dette til rigtig, rigtig meget. Bl.a. skabe øget nærvær, fokus og bevidsthed, mærke andres positive som negative energi, hvordan man får bedre kontakt med egne tanker, følelser ja, sågar med egen krop, og hvad alt dette kan bruges til i hverdagen.
Og som med så meget andet…ved træning bliver man bedre og bedre…så nu skal jeg bruge sommeren på at øve mig 💃😘😀
Jeg kan virkelig anbefale Maria’s kursus i bevidsthedsyoga og glæder mig helt vildt til at deltage i kursus nr 2, når det kommer 💫💖
Ønsker alle en rigtig dejlig sommer ☀️☀️☀️ ❤️❤️❤️
 
 
 
Kære Maria ❤️– tusind tak for et fantastik forløb på rejsen ind i bevidstheden, hvor du har formået både at undervise, vejlede og ikke mindst har givet så meget af dig selv – TAK! 🙏Glæder mig til at træne her ind over sommeren, og fortsat arbejde med at leve mere bevidst, det virker hvorfor? – JA, kan kun anbefale det til andre. Dejlig sommer til alle.😎
 
 
 

Manifestations Mandag

Manifester dig ind i større daglig trivsel.
Du bliver i dette forløb guidet af et kraftigt energifelt til at møde det sted i dig selv hvor det bliver muligt at vender den tilbagevendende tilstand af mangel til overskud, uværdighed til værdighed, ukærlighed til kærlighed og at træde fuldt og helt ind i din egen skaberkraft, så det bliver muligt for dig aktivt og bevidst at styre i mod større daglig trivsel.
Du bliver guidet både i ord og energi til at forstå hvor du i din hverdag hverdag møder disse uhensigtsmæssige tilstande som mangel, uværdighed, ukærlighed og hvordan du efter via simple metoder kan træne dig selv til at skifte disse tilstande ud med overskud, værdighed og kærlighed og hvordan disse 3 tilstande bidrager til at vi, ud fra et helt nyt udgangspunkt trykt tør kalde på og anvende vores fulde skaberkraft.
 

 

Praktisk Info

Manifestations mandag om onsdagen starter d. 10/5 kl 12-14
 
Oversigt over lektionerne 
✨Åbner vi energien og taler om det praktiske d. 10/5 kl 12-14
✨Overflod arbejder vi med onsdag d.17/ 5 kl 12-14
✨Værdighed arbejder vi med onsdag d. 24/5 kl 12-14
✨Kærlighed arbejder vi med onsdag d. 31/5 kl 12-14
✨Skaberkraft arbejder vi med d. 7/6 kl 12-14
✨Ceremoniel afslutning på forløbet d. 14/6 kl 12-14

Gratis prøvetime

Form

Vi mødes over GoTO Meeting, hvor vi hver uge åbner op til, at balancere vores urbevidsthed ved hjælp af energi.

Herefter kalibrerer vi vores fysiske og psykiske bevidsthed og vores højere liggende bevidsthed op mod den balancerede urbevidsthed.

Med det udgangspunkt har vi mulighed for, at balancere alle de bevidsthedslag vi hver især rækker til.

Når vi sidder i denne balancerede tilstand har vi mulighed for at arbejde med, at manifestere forskellige aktuelle tilstande og vibrationslag ind i vores felt.

Tilstande og vibrationslag der er nødvendige for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for, at nå vores individuelle mål.

Når vi sidder i dette store bevidsthedsstræk sker der samtidigt en healing af de gamle skyggeparadigmer der ligger i vejen for, at vi på almindeligvis kan nå denne tilstand i vores hverdag.

Vi har en lukket facebook gruppe hvor jeg hver uge deler de optagelser vi har lavet. I facebook gruppen kan vi sammen holde energien høj og dele de erfaringer og erkendelser vi gør i forløbet og de som ikke deltager live kan se optagelserne og stille spørgsmål.

 

Pris

Pris 1111 kr 

Tilkøbsmulighed:

Hvis du har brug for det, tilbyder jeg tilkøb af en personlig session hvor vi sammen kan mærke ind i dit individuelle mål og sammen identificere gavnlige tilstande kan arbejde med, at få manifesteret i din hverdag, så du hurtigere når dit mål.

Personlig session normal pris 1500 kr – tilbud i forbindelse med dette forløb – 666 kr

Sammen er vi stærkere

Når vi igennem længere tid har gået i tung og træt energi, enten pga. fysisk sygdom eller tilstande som stress, angst eller depression, så kræver det en vedvarende indsats over længere tid til gradvist, at hæve din energifrekvens.

Vores grundfrekvens er over tid blevet blivet så lav, at det er vanskeligt at flytte sig ud af. Det som førhen gjorde os glade, det virker bare ikke mere og det er hårdt arbejde at genfinde styrken.

Derfor har jeg lavet denne gruppe hvor vi mødes 2 gang hver uge. 

Pris

250,- pr. mdr

200,- pr. mdr.  hvis du ingen indkomst har. 

Det koster altid det samme også selv om jeg holder ferie, dog er juli altid gratis. ( I år 2022 er december også gratis for dem så ar været med de sidste måneder) 

Form

Vi mødes en time Mandag kl 14 og torsdag kl 14.
 
Replay bliver lagt op i gruppen til dem som ikke deltager live. I gruppen kan du også dele dine oplevelser.
 
Til hvert møde åbner vi til energierne og får den energetiske hjælp der vil gavne os bedst lige den dag.
 
Møderne tager udgangspunkt i jeres hverdag lige nu, jeres udfordringer og det som I bringer ind på dagen.
Jeg kan gøre brug af bevidsthedsøvelser da jeg oplever, at bevidsthedsøvelser hjælper til en bedre kontakt til vores eget energisystem.
 
Alle spørgsmål der bliver stillet i gruppen vil blive svaret på ud fra et generelt synspunkt da det er vigtigt, at alle føler sig mødt og går beriget hjem fra hver eneste møde.
 
(skal muligvis fjernes)

Yderligere info:

Jeg har arbejdet med mennesker i mere end tyve år og har erfaringer både som sygeplejerske, healer i den nye tid energi og underviser i energibevidsthed.
I gennem årene har jeg samlet utallige erfaringer om hvad det har af konsekvenser for mennesker, at leve med sygdomme tæt inde på livet over længere tid. Men den vigtigste erfaring kommer fra at jeg selv har levet med stress, blevet behandlet med antidepressiver, fået flere forkerte psykiske diagnoser for til sidst efter 10 år at møde en psykiater der kunne fortælle mig jeg nok slet ikke fejlede noget ud over en krop og et nervesystem der var totalt lammet af stress.
 
At rejse sig fra det, et skridt af gangen, og lære mig selv at kende på ny, få lært at tage skeen i den anden hånd få sørget over tab af livskvalitet, tab af identitet, tab af job og tab af erhvervsevne.
At tage alle de indre diagloger der kommer når livet svinger normalt og man igen bliver bange for om man er ved st blive syg, finde tilliden til sig selv, når man på ny skal finde frem til hvad man kan holde til og hele tide skubbe sig selv så man rejser sig i udvikling, det er det HÅRDESTE arbejde og det er næsten umuligt at gøre alene.
Det er derfor jeg har skabt denne gruppe.
 
 

Deltagerne siger

Kæreste Maria
Jeg er så taknemmelig for at være her i gruppen, og den smukke måde du hjælper mig/os på. Det er som om at mit skjold/fængsel, langsomt opløses og i stedet begynder freden og kærligheden at blive min nye væren-tilstand. Jeg er dig dybt Taknemmelig 🙏😇💖✨️
 
Hej Maria. I dag vågnede jeg igen op med stress. Jeg havde en travl dag i går og kunne så i dag igen mærke at jeg var på vej ned af bakken. Ikke så godt, nu hvor jeg skal holde 60 års fødselsdag. Jeg skyndte mig så at lytte replay til vores privatsession fra sidste uge, og vupti, var jeg i fred, ro og ballance. Det var helt vild, hvad jeg fik ud af at høre sessionen igen. Samtidig fik jeg nemlig også nye bevidstheder, på noget, som jeg ikke havde mærket under sessionen. Jeg er MEGA glad for vores forløb med 6 sessioner. Jeg har bare rykket mig så meget. Endnu en gang TUSINDE TAK for dig K
 
Skøn video og replay 🙏🙏🙏💖
Jeg mærkede at jeg er styret af at jeg har brug for kontrol. Jeg er nu i gang med følelsen af overgivelse. Jeg skal bestemt høre den igen
Tak for dig Maria og Jer her I gruppen, som gør dette muligt 🙏🌺💖✨️
 
Mange tak for denne lydfil. Det har allerede reddet min nattesøvn 2 gang🙏🏻
Din stemme lavt i baggrunden er med til at lulle mig i søvn 🧡❤️🧡

Spørgsmål og svar til tiden lige nu

Vi lever i en tid lige nu hvor der sker store energiskift i universet, og det betyder at rigtig mange mennesker føler sig usikre på sig selv og det som de fornemmer.  

Dette tilbud vil med jævne mellemrum blive slået op, når jeg fornemmer det er tid og energien kalder på det. 

Pris

1 time 50,- 

2 timer 100,- 

Yderligere information

Dette er et tilbud, som gør det muligt at stille direkte spørgsmål til mig uden køb at enkeltsessioner. 

Vi tager altid udgangspunkt i de fremmødte. Alle svar vil blive svaret på i en generel betragtning, så alle vil få noget ud af det.