Healingsmuligheder

På denne side ser du de healingsforløb, som jeg tilbyder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail  support@mariav.dk

Oversigt

Healingsforløb med "Gør din byrde til din styrke"

Et individuelt healingsforløb med healingsenergien “gør din byrde til din styrke” har vist, at give modtageren en dyb fred og afstresset tilstand. der er en ny måde at møde sig selv og udfordringer i livet på. det bliver mere enkelt, der er højere til loftet og der skal mere til, førend man bliver revet med af livet. det opleves, at udfordringer som har givet oplevelser af at være hæmmet og overreagerende på forskellige måder, bliver løsnet og bliver nogle gange nærmest spontant frisat. der er en mere enkel og et mere umiddelbart møde med muligheder, som dukker op.

Jeg tilbyder to typer forløb

Pris for Type 1: 

Udelukkende fjernhealing, uden møde over GoTo Meeting. Du vil inden jeg starter healingen, modtage en besked over messenger og igen når jeg slipper healingen. 

Pris 5000 ,-

Pris for Type 2:

Alle sessionerne, forgår over GOTO meeting, under healingen får vi en snak om hvordan healingen har vist sig effektiv i din hverdag og hvilke tiltag du eventuelt med fordel kan integrere, så effekten af healingen understøttes til større trivsel. 

Samtidigt vi du undervejs modtage healing til de problematikker som viser sig og jeg gør i alle sessioner brug af alle de redskaber jeg har til rådighed for at hjælpe dig til størst mulig trivsel.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Pris: 8000,-

Ydeligere information

Modtagere af denne healingsenergi erfarer at selvreflektionen virker til at blive dybere. Healingen “Gør din byrde til din styrke” arbejder med at hente anlæg, lageret kapacitet, muligheder og erfaringer fra vores arv og med de spændinger og udgangspunkter, som giver os en slags knuder i bevidstheden. Healingen når ind til knudepunkterne i vores bevidsthed og rydder på og balancerer. En tilstand, hvor alle dele af os og vores bevidsthed har tilstrækkeligt med plads til sig selv og plads til at give af fra andre dele af vores bevidsthed. Det betyder at healingen kan hjælpe med at forløse de spændinger, som fx følger af at have modstridende indstillinger i os selv. Det kan være spændinger og indre konflikter fra at være fx indadvendt og udadvendt på samme tid.

Jeg er meget passioneret omkring dette healingsforløb, da jeg personligt har erfaring med hvad det har gjort for mig og min udvikling. Jeg er derfor meget taknemmelig for, at jeg har mulighed for at tilbyde netop dette forløb.

Min egen erfaring med at modtage denne healingsenergi vil jeg beskrive som oplevelsen af mindre forvirring over hvem jeg var. Fra kun at se mig selv udefra, altså med andres- og  samfundets-øjne, blev jeg over tid meget bedre til, at se mig selv indefra. Jeg kunne på den måde bedre placere mig i forskellige sammenhænge, hvor jeg tidligere følte jeg skulle leve op til forskellige roller i alle sammenhænge, hvilket for mig medførte en indre splittelse. Healingen gav mig mulighed for at lære mig selv at kende på en helt ny måde, som over tid gjorde at jeg følte mig mere som en samlet person.

Healingen gives seks gange på et forløb på seks måneder for at opnå den fulde effekt.

Dette kan både gøres som fjernhealing med kort messengersparring eller som fulde sessioner a ca. halvanden time.

Healingsforløb med "Bevidstheds-, nerve- og hjernehealing"

Hvis du fik muligheden for at sige farvel og tak til en træt og overophedet hjerne med konstant uro, irritation og tristhed til følge – Ville du så slå til??

Tilbagemeldinger efter modtagelse af healingen siger, at den kan give en støtte til mennesker, der har haft hjernerystelse, meningitis eller en hjerneblødning eller blodprop i hjernen, hvor nogle af ledningsbanerne i hjernen er blevet overbelastede, mens andre er blevet brugt for lidt. Dette betyder at nogle områder i bevidstheden arbejder for meget, mens andre områder arbejder for lidt.

Stressbelastninger gennem længere tid kan give samme belastning, hvilket stemmer overens med, at healingen også har vist sig at kunne hjælpe her.

Flere modtagere af healingen har givet tilbagemeldinger om forbedrede kognitive evner, både i forhold til at kunne huske, i forhold til at kunne koncentrere sig, om at læse og om at fokusere på retning i livet.

Healingen har vist sig effektiv hos nogle af modtagerne, men ikke alle, hvorfor det altid er relevant at vurdere effekten efter man har modtaget 1. session, oplever man bare en lille ændring er det relevant at fortsætte. Healingen har vist sig effektiv  til følgende problematikker:

 • Hovedpine og koncentrationsbesvær
 • Healing efter hjernerystelser og andre hovedtraumer (Efter den første fysiske behandling er gennemlevet)
 • Udtrætning af systemet efter længerevarende tunge tilstande som stress, angst, sorg og depression
 • Hukommelsesudfordringer af forskellig karakter
 • Humørsvingninger og problemer med at kunne mærke sig selv
 • Fornemmelser af ikke at “være tilstede” eller at “Tjekke ud” uden at kunne bestemme over det selv
 • Oplevelser af, at være bag en glasvæg eller i en osteklokke
 • Kommunikationsbesvær
Har man ikke effekt efter første behandling, er anbefalingen at man modtager healingen i et forløb på seks gange hen over max seks måneder, for at opnå den fulde effekt.

Jeg tilbyder to typer forløb

Pris for Type 1

Udelukkende fjernhealing, uden møde over GoTo Meeting. Du vil inden jeg starter healingen, modtage en besked over messenger og igen når jeg slipper healingen. 

Pris 5000 ,-

Pris for Type 2: -Fulde online sessioner

Alle sessionerne, forgår over GOTO meeting, under healingen får vi en snak om hvordan healingen har vist sig effektiv i din hverdag og hvilke tiltag du eventuelt med fordel kan integrere, så effekten af healingen understøttes til større trivsel. 

Samtidigt vi du undervejs modtage healing til de problematikker som viser sig og jeg gør i alle sessioner brug af alle de redskaber jeg har til rådighed for at hjælpe dig til størst mulig trivsel.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Pris: 8000,-

Yderligere information

Vi mødes online første gang healingen skal gives og har man ingen effekt af healingen efterfølgende, giver det ingen mening at fortsætte og behandlingen stopper her.

Ellers vil de efterfølgende healinger ligge fordelt først med tre uger imellem, så fire uger, fem, seks og syv uger.

Samtidig med du modtager denne helt fantastiske healing i en periode hen over seks måneder vil du i dette forløb blive støttet personligt af mig, til at få taget handling på de ændringer, der i kraft af healingen vil være mulige for dig.

Jeg har selv førstehåndserfaring med at få bragt min hverdag på ret køl efter en periode med et svingende nervesystem og en hjerne på halv styrke. Og jeg ved at denne healing kan have kæmpe effekt i den virkelige verden.

Jeg er super stolt og taknemmelig over at jeg kan tilbyde denne healing som en del af mit faste sortiment over smukke healingsenergier.

Denne healing var med til for alvor at sætte skub i min egen healing, da jeg efter et landtids stressforløb var blevet indstillet til fleksjob på kun 16 timer med baggrund i at jeg nok havde pådraget mig hjerneskade pga den lange stresspåvirkning.

For mig personligt betød denne healing at jeg igen efter flere års besværligheder kunne samle tankerne uden den store anstrengelse og pludseligt blev det at skulle srive en indkøbslist meget meget nemmere.

Personligt healingsforløb med intuitiv healing

Dette forløb henvender sig til dig som ønsker støtte til din personlige udviklings rejse. 

Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker for fremtiden. 
Hvilke mål ønsker du at opnå og hvilke udfordringer møder du på din vej.

Dette forløb er til dig som ønsker at arbejde med målsætninger og som er klar til at lave kvantespring i din udvikling. Du har måske allerede erfaring med healing og personligudviklings kurser, men har aldrig rigtigt oplevet de resultater du havde håbet på. Jeg har arbejde med mennesker i mere end 20 år og jeg har personlig erfaring med at leve et liv i afvikling til at leve et liv i udvikling.

 

I hver enkelt session har vi fokus på at taler om hvordan vi på bedste vis kan gøre brug af den viden du allerede har om energi og energibevidsthed til at støtte dig i en bevægelse frem i den udvikling du søger. 

Pris

6 x 1:1 sessioner, med intuitiv healing og mindset udvikling.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Mens du er i forløb hos mig har du altid adgang til kort messenger sparring og hvis jeg vurdere at der er et behov for det, vil jeg tilbyde en kort afklarende online sessioner. Hvis du ikke lykkedes, lykkedes jeg ikke.   

Pris 8,000,-

Yderligere information

Jeg har i gennem de sidste mange år arbejdet med mennesker der ønsker at forbedre deres eget udgangspunkt, og jeg har været på utallige kurser omkring det at bruge vores bevidsthed omkring energi til at opnå egne resultater, men vigtigst af alt, jeg har selv gået vejen. 

Jeg er gået fra at leve et liv, hvor jeg var havde mere fokus på hvad jeg kunne midste frem for hvad jeg kunne opnå. Jeg levede et live i en underskuds vibration og har på en rejse over flere år flyttet mig, skridt for skridt mod et liv som handler om høj vibration og overflod. Jeg har helevejen været meget bevidst om hvilke skridt jeg har taget og deres betydning for min udvikling, hvorfor jeg ikke bare har studeret personlig udvikling, jeg har levet det. 

Jeg har altid haft et træk inden i, hvor jeg bare vidste livet havde mere at byde på og har du dette træk, eller bare en lyst til at se hvor langt du kan komme med lidt dedikation, lyst til at afprøve nyt, energetisk støtte og personlig hep fra min side så er dette forløb lige noget for din. 

Nøgle ord for dette forløb handler om Selvværd, selvkærlighed, selvvedligeholdelse, store drømme, begrænsende overbevisninger og hjælp til implementering af nye værktøjer i din virkelighed. 

Intensivt seksmåneders forløb

Ønsker du fuld smæk på din udvikling, ved du at du at du har svært ved at gøre det alene og ønsker du, som jeg, at forbedre alle aspekter af dit liv, arbejdsliv, relationer, familieliv, selvopfattelse og hele måden du møder verden på, så har du her muligheden for at tage mig i hånden og sammen stiller vi ind på hele dit udviklingspotentiale. 
Ved hjælp af healing, træning af energibevidsthed, mindset udvikling og implementering af det hele i din virkelighed, øger vi ugentligt din energifrekvens og efter de 6 måneder vil du stå med et helt andet udgangspunkt for selv at fortsætte din videre udvikling livet i gennem. 
 

Pris

6 måneder med personlige online møder hver 14. dag 
Fri adgang til alle forløb og undervisninger jeg tilbyder
Ved behov mulighed for messengersparring i min arbejdstid. 
Prisen for dette forløb er 15.000,-

Yderligere information

Vi arbejder målrettet på, at få bragt dig i balance og sammen finde de løsninger der virker bedst for dig, med dit udgangspunk. 
 
Jeg arbejder efter den præmis at vi aldrig kommer til at styre vores omgivelser og hele forløbet vil derfor komme til at handle om dig, og hvordan vi får dig til at skabe det liv du drømmer om.  Mange mennesker er “slaver” af deres omgivelser og ydre omstændigheder. Jeg vil igennem undervisninger og eksempler fra hverdagen trin for trin guide dig at forstå hvordan du kan gå fra at være ydrestyret til at være i indre kontrol. Og når det nu er sagt så ved jeg også at vi mennesker slår os på livet en gang i mellem. Det er min opfattelse at det ikke er et spørgsmål om vi falder, men hvornår vi falder og det er i de situationer jeg i fremtiden ønsker du bliver i stand til, ved hjælp af de nye værktøjer i din værktøjskasse, selv at håndtere det mester i tiden efter dette forløb. 
 
Når det handler om indre udvikling er der kun et skridt der ofte står i vejen for denne udvikling og det er integrationen og den integration er jeg mester i at løse, jeg har selv gjort det, jeg har selv tænkt tankerne og jeg har selv taget alle skridt. Samtidig er jeg super godt uddannet i anvendelsen af energi og energibevidsthed, hvilket betyder at når vi arbejder sammen arbejdes der både med det bevidste og ubevidste sind og altid i vores energi. 
 
Efter mange års lidelse er jeg endeligt vågnet op til en hverdag i flow og lykke hvis du ønsker den forandring i dit liv så vil jeg tilbyde dig et samarbejde hen over det næste halve år hvor vi mødes hver 14 dag og gennemgår de udfordringer du møder i din hver dag. 
 
Vi arbejder sammen på din lykke og tager udgangspunkt i din nuværende situation.
 
Jeg har selv kæmpe stor erfaring med denne form for udvikling og der er intet der skramme mig i for hold til dette, tværtimod så elsker jeg dette energi nørderi og jo mere jeg arbejder med det jo mere fascinerende syntes jeg det er.  
 
Kærlig hilsen MariaV 

Individuelt Healingsforløb med hjælp til mennesker på vej ud af stress, angst og depression

Forløbet er relevant for alle, der på en eller anden måde døjer med stress, angst og depression.

Forløbet kan støtte i alle faser af sygdomsperioden. Både til den sygdomsramte, som fortsat er i arbejde og derfor ønsker støtte til at få vendt udviklingen. Til den som lige er blevet sygemeldt eller har været det længe, til den som er på vej tilbage til arbejde eller bare tilbage til livet.

Forløbet er designet til at støtte op om dig lige der hvor du har mest brug for det.

Pris

–  6 1:1 sessioner

– Mulighed for kort messengersparing i arbejdstiden på hverdage mellem ( 9-15) 

– fri adgang til min facebookgruppe henvendt til mennesker med stress angst og depression. 

Pris 8.000,-

Yderligere information

I dette forløb vil der ved hvert eneste møde blive lavet en vurdering af den aktuelle tilstand og derefter taget en beslutning om hvilken healingsenergi der på dagen vil være mest relevant.

De første sessioner vil alt efter klientens aktuelle tilstand blive placeret tæt og siden med længere og længere mellemrum.

Det er min erfaring at der i sessionerne ofte vil være god gavn af at bruge en af disse 4 healinger og derfor nævnes de her.

Træk stress ud af nervesystemet:

En healing der trækker ophobet stress ud af nervesystemet og omdanner det til neutrale erfaringer, og det kan have en stabiliserende effekt på klienten. Da denne healing er opdateret i den nye tis energi vil healingen altid tilpasse sig modtagere. Det skal altid noteres at hvis klientes livsbetingelser og de udydløsende årsager til stresset ikke bliver ændret så vil stressen danne sig igen. 

Denne healings energi er særdeles effektiv når den anvendes i den restituerende fase og nervesystemet med sin overaktivitet kommer til at blive aktiveret i tide og utide. 

Deling af sorg og smerte:

Nulstilling af celler:

Stabilisering:

Denne energi gives ofte ikke alene og er ofte en del af en ellers intuitiv healing

Enkelte healingssessioner

Healingssessioner 

Langt de fleste sessioner, forløber som en helt almindelig samtale, hvor jeg til at starter med, intuitivt sætter gang i en healing og ved hjælp af klarsyn stiller ind på hvordan jeg bedst kan hjælper dig videre fra de udfordringer du ønsker hjælp til.

 

Pris

Pris minimum 30 min – 750,-  

Pris minimum 60 min – 1500,- 

Yderligere information

Alle mine sessioner foregår over internettet, du vil inden vores møde modtage et link til GoTO meeting og efterfølgende modtage optagelsen, så du har mulighed for at genhører det hele.   

Alle helinger kan forgå som fjernheling og du kan i stedet modtage, noget skrifteligt enten undervejs, over besked eller messenger, eller på mail efterfølgende. 

Personlig læsning på skrift

Jeg stiller ind på din aktuelle tilstand og hvad du med fordel kan arbejde med i den kommende tid for at bringe dig selv i balance.
Samtidigt ligger jeg energi i den tekst du modtager, som vil hjælpe dig i processen.

Pris

450,-

Yderligere Information

Du vil efter jeg har bekræftet, jeg har modtaget din bestilling, efter højst en uge, modtage en personlig skriftlig læsning, med indlagt energi på ca. en halv A4 side. 

Bland selv forløb

Bland selv forløb  ( Nyt tiltag siden opdateres i øjeblikket) 

En mulighed for at du selv kan sammensætte netop det forløb som du drømmer om. 

Jeg har 3 områder som jeg på forskellig vis har specialiseret mig inden for. 

Bevidsthedstræning – Healing – Bevidsthedsundervisning 

Overskrift

Først skal du vælge den overordnet overskrifter på forløbet. Du kan vælg mellem 3 emner. 

Ønsker du overordnet min støtte til:

 • Bevidstheds træning 
  • Jeg har over længere tid både privat og professionelt arbejdet med bevidstheds træning og blandt andet som mentor på visdomsskolen  undervist og guidet de studerende til en større energibevidsthed gennem forskellige bevidsthedsudvidende øvelser.  
 • Personlig healing 
  • Jeg har et meget bredt udvalg af forskellige healings energier som alle har været med til at skabe det fundament jeg trækker på når jeg tilbyder, personlig støtte i form af healing 
 • Bevidsthed Undervisning.
  • Sæt sig selv ind i en større sammenhæng . Jeg har igennem mange år opbygget en forståelse for det at være både en sjæl og et væsen  som lever i den virkelighed som befinder sig på jorden lige nu. For mig har det været helt gundlæggende for min trivsel at jeg har pbygget en forståelse for at være menneske med alt hvad vi er og en forståelse for hvad det vil sige at være inkarneret på jorden lige nu hvor vi lever i en brydnings tid mellem det gamle som har været præget af overlevelsen og det nye som bliver drevet af kærligheden. 

Emnet på den enkelte session

Man kan vælge det samme emne flere gange eller det samme emne for hele forløbet, eller to emner til et helt forløb eller et nyt emne til hvert session, alt efter hvordan man har lyst til at arbejde med det.

De forskellige enner  til de forskellige forløb uddybes længere nede 

Varighed i tid

 • Ugentligt 
 • Hver 14. dag 
 • Hver måned (Minimum 6 møder) 
 • Varierende – (Minimum 6 møder, som evt kan placeres med først en uge, så 2 uger, så 3 uger og så 4 uger, så 5 uger og så 6 uger i mellem møderne, det svare til 6 måneder.) 

Antal sessioner

Du kan vælge fra 1 til 12 sessioner af minimum 60 minutters varighed eller 1-10 sessioner af minimum 30 minutters varighed 

Vi mødes over et webinar program, og sessione optages og du får den efterfølgende tilsendt og kan downloade den, så det vil være muigt at modtage healingen og orderne igen så meget du ønsker. 

Priser 60 minutter

1 møde 1500 pr session  60 – 90 minutter 

2 møder 1430 pr session, Pris for forløb – 2860 

3 møder 1360 pr session , pris for forløb – 4.080

4 møder 1290 pr session, pris for forløb – 5160

5 møder 1220 pr session, pris for forløb –  6100

6 møder 1150 pr session, pris for forløb – 6900

7 møder 1080 pr session, pris for forløb – 7560

8 møder 1010 pr session, pris for forløb – 8080

9 møder 940 pr session, pris for forløb – 8460

10 møder 870 pr session, pris for forløb –  8700

11 møder 800 pr session, pris for forløb –  8800

12 møder 750 pr session, pris for forløb – 9000

Priser 30 minutter

1 møde 750 pr session minimum 30 minutter 

2 møder 713 pr session, 1426

3 møder 646 pr session, 1938

4 møder 609 pr session, 2436

5 møder 572 pr session 2860

6 møder 535 pr session 3210

7 møder 498 pr session 3486

8 møder 461 pr session 3688

9 møder 424 pr session 3816

10 møder 387 pr session 3870

Emner du kan vælge til de enkelte sessioner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bevidstheds træning

Et forløb som kan give dig de helt basale teknikker til det at begynde at træne brugen af din intention, øge dit fokus og udvide din bevidsthed ved hjælp af kokrete øvelser og en energetisk støtte til at opnå de ønskede resultater. 

I denne kategori starter vi med en samtale på 30 minutter, den koster 300,-, som fratrækkedes forløbets pris hvis du køber et forløb over minimum 3 gange.  I samtalen finder vi ud af din aktuelle niveau og hvad du ønsker at få træning i, og så ligger vi en plan ud fra dine ønsker og det antal sessioner du ønsker at købe. 

Her er en række eksempler på hvilke bevidstheds øvelser vi kan komme ind omkring. 

– Øvelse trække alt din energi hjem 

– Lig din bevidsthed ind i dit center 

– Hæve og sænke din egen frekvens. 

– Mærke din egen energi 

– Lære at sætte din intention 

– Send god energi til andre 

– Fyld dig op med dit eget lys 

– Lær at mærke forskel på dit tankefelt og din intuition, vær i centeret og ræk ud efter dine tanker 

– Lær at mød din krop og hvad den siger til dig 

– Stabilisering af dit eget felt 

– Brug centeret som udgangspunkt for mødet med dig selv. 

– At slippe spændinger og smerter som forstyrer under øvelserne 

– At balancere i feltet og have kontakten til den yderste del gennem centeret 

– At nå gennem centeret til dig selv, dit højere selv, din indre visdom 

– At række til det højeste og bedste 

– Kontakt til hjertet

– Fokus træning 

– Åbning til dit udvidede beslutningsgrundlag 

 

Alle øvelser er øvelser jeg selv har lært igennem min tid som både studerende, mentor og underviser på visdomsskolen for moderne shamanisme. 

Healing

 • Intuitiv healing er en healings metoder jeg er aktiveret i. At brug, det betyder meget simpelt 
 • Træk stress ud af nervesystemet 
  • Når jeg. Arbejder med healings energien trækstress ud af nervesystemet, så gør jeg brug af en gammel shamanistisk metode. Der er blevet opgraderet i den nye tids energi, hvor jeg trækker overaktivering i nervesystemet ud og omdanner det til neutrale erfaringer. Ofte oplever modtagere af healingen øjeblikkelig lindring og deres nervesytem falder til ro. 
 • Healing af sorg og smert 
  • Det er en healing der tager den sorg og den smerte vi som mennekser allerede har taget ansvar for og har lært af og transformerer den i lys og kærlighed. Modtagere af denne healing oplever ofte en spontan lettelse og et håb, da de får mulighede for at slippe gammel sorg og smerte. 
 • Healing af choktraumer 
  • Choktraumer opstår når nervesystemet bliver enten fysisk eller følelsesmæssigt stimuleret så reagere det.  Nervesystemet sender så beskeder til alarmberedskabet, også kaldet vores overlevelsessystem. Hver gang nervesystemet sender disse beskeder til vores overlevelsessystem så virker det som et lille chok. Hvis vi som mennesker har et sensitivt eller følsomt system, så kan der ske det at nervesystemet kommer til at vibrere over længere tid og befinder sig i denne konstante stress aktivering. Denne healing er en rigtig god støtte healing til at sætte energisystemet på plads i forhold til hvad man ellers forløser.  
 • LFE 
 • SBF
 • Hjerte healing 
 • Karmic power realise 
 • Human power realise 
 • Spul power realise 
 • Countiones power realise 
 • Nulstilling af celler 
 • Healing mod fejl impulser 
 • Healing mod overgreb 
 • Healing mod spaltning 
 • Healings energien fra butan 
 • Omkodningen af celler 
 • Stabilisering 

Bevidstheds Undervisning

Sæt sig selv ind i en større sammenhæng .

Jeg har igennem mange år opbygget en forståelse for det at være både en sjæl og et væsen  som lever i den virkelighed som befinder sig på jorden lige nu.

For mig har det været helt grundlæggende for min trivsel, at jeg har opbygget en forståelse for at være menneske med alt hvad vi er og en forståelse for hvad det vil sige at være inkarneret på jorden lige nu hvor vi lever i en brydnings tid mellem det gamle, som har været præget af overlevelsen og det nye som bliver drevet af kærligheden. 

For mig har det personligt været en hård rejse at gøre mig de indsigter som det har krævet for at falde mere og mere til ro med den jeg i virkeligheden er. Iden proces har det krævet mange indsigter og forståelser og nogle af de væsentlige enmer har jeg samlet her under. 

Når vi arbejder med hvert enkelt af disse emner i privat sessioner, så modtager du som individ samtidigt en healing til det i dig som har brug for en støtte på netop dette område. 

 • Indsigt omkring den bevægelse hvor det gør andre ondt, nu gør mere ondt på dig selv, end på de andre. I vores evolution, i mod en øget bevidsthed, er der i virkeligheden sket et skifte i menneskeligheden som har den betydning at vi som mennesker har svære og svære ved at gøre andre ondt, når vi gør andre ondt har det den betydning, at det gør mere ondt på os selv, det har en stor negativ betydning for os som individer og en stor betydning i forhold til at forstå den historie vi er en del af.  
 • Slipper vores overlevelsessystem, som har været præget af et frygt og belønnings system – et system som har haft så hårdt fat i os at det har betvunget os ind i mønstre og adfærd som ikke stemmer overens med dem som vi i virkeligheden er. 
 • Træde ind i vores

Tilbud om personlig session i forlængelse af ugens GRATIS Tirsdagshealing.

Som en del af mit arbejde for menneskelighedens indtræden i den nye tids komme, det forenede folkefærd er jeg blevet inspireret til at afsætte  personlige sessioner hver uge i forbindelse med temaet for ugens tirsdagshealing til en spot pris af 500 kr. pr. session.

Ser du en gammel tirsdags healing, og ønsker du en personlig session til dette emne tilbyder jeg disse sessoner til 750 kr.

Hvis du får lyst til at arbejde videre med temaet for ugens tirsdagshealing i en personlig session, kontakter du mig over messenger, oplyser mig ugens tema og vi aftaler en tid og kort tid før vi skal mødes sender jeg dig et link i messenger til et webinar program.

Mødet tager ca en time og du får efterfølgende optagelserne fra vores møde tilsendt og har mulighed for at downloade det til senere brug. 

2024 Tirsdagshealinger som støtter vores indtræden i den nye tids komme, det forenede folkefærd.

Januar 

9/1 – 24 – At slippe vores frygt og belønningssystem træde ud af overlevelsens betvingning og ind i kærlighedens frihed 

https://www.facebook.com/777318463/videos/224011964119808/

16/1 -24 – I dag fik vi en støtte til at åbne op til det at bære og være den nye tidskærlighed – at bære kærlighedens visdom inde fra 

https://www.facebook.com/777318463/videos/905133834389450/

23/1 -24, I dagens healing, satte vi resultatet af vores dominerende overlevelsessystem, en grim, tunge, melankolsk grundenergi fri, og fyldte den med visdommens kærlighed. Vi blev efterladt i en spæd ny og funklende forårs energi 

https://www.facebook.com/777318463/videos/3722744644672287/

31/1 -24 En heling til samlingen af dig selv i en bevægelse mod enhedsbevidstheden.

https://www.facebook.com/777318463/videos/420645450394516/

Februar

6/2-24 Healingen støtter os ind i at leve frem for at overleve. Vi bliver støttet til i vores indre at ændre vores perspektiver fra frygt til kærlighed. Fra begrænsninger til muligheder

https://www.facebook.com/777318463/videos/728977066004951/

Tirsdagshealing d. 13/2 med healing til det sted i os som forhindre os i at tro fuldt og fast på at vi selv har mulighed og styrke til at skabe det liv vi drømmer om. Alt er muligt 

https://www.facebook.com/777318463/videos/1042107173561242/

20/2-24 tirsdagshealing Det som dagens undervisning fortalte os det var at hvis vi ikke erkender, at vi er det hele, sort og hvid, glad og tris osv osv. så vil vores fokus på det positive have en tendens til at blive en ignorering af alt det triste og ubærlige og på den måde så er vi i virkeligheden med til at skabe en grobund for angst, i det øjeblik vi kan være med det hele erkende det hele er der også vælge det positive og lyse så giver vi plads til vækst og lykke, frihed og sjælstilfredshed. 

https://www.facebook.com/777318463/videos/433969028965820/

Marts

5/3 Tirsdagshealing ❤ Emnet i dag handlede om hvordan vi frisætter vores frygt med kærlighed så vi nemmere og med overskud kan opnå vores daglige mål ❤ Rigtig god fornøjelse – Kærligst Maria ❤

https://www.facebook.com/777318463/videos/1948249958903883/

12/3 Tirsdagshealing. I dagens tirsdagshealing taler vi i starten meget om visdomsskolen, ønsker du ikke at få det med kan du nemt spole 10 minutter frem.
Ud over det, så får vi en stor hjælp til at møde os selv med alt hvad vi er – alt det som har brug for at blive set.
Det har en stor betydning at vi som energetiske væsner bliver rigtig god til at møde alt hvad der er os, for at vi i det daglige kan få en rigtig god fornemmelse for hvad vi har brug for, vi får en større fornemmelse for hvad der er os, og hvad der rør sig hos os selv.
Når vi får en bedre fornemmelse af os selv blive vi samtidigt meget bedre til at skelne i mellem os selv og andre.

https://www.facebook.com/777318463/videos/367187176197686/

19/3 tirsdagshealing
DEN VILDESTE TILSTAND
Vi blev i dagens tirsdagshealing hjulpet ind i en tilstand som gør det muligt for os som mennesker at møde lav frekvens, negativ energi, vrede irritation uden at resonere med det, vi fik adgang til en tilstand hvor det var muligt at møde disse reaktioner med nysgerrighed og kærlighed, et sted hvor det bliver os muligt at få de svar vi har brug for. Svar vi skal bruge til at optimere vores hverdagsliv. Jeg mærker mig selv meget mindre taget af mine reaktioner, jeg kan uden den midste frygt lytte til hvad disse forskellige reaktioner har at fortælle mig. Hos mig er denne tilstand intet mindre end mirakuløs, jeg glæder mig til at bruge den aktivt, kalde den ind når jeg mærker jeg bliver taget af mine reaktioner osv. Har du brug for hjælpe til en aktiv integrering af denne tilstand så kontakt mig endelig.

https://www.facebook.com/777318463/videos/1169245230898833/