Healingsforløb

På denne side ser du de healingsforløb, som jeg tilbyder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail  support@mariav.dk

Oversigt

Healingsforløb med "Gør din byrde til din styrke"

Et individuelt healingsforløb med healingsenergien “gør din byrde til din styrke” har vist, at give modtageren en dyb fred og afstresset tilstand. der er en ny måde at møde sig selv og udfordringer i livet på. det bliver mere enkelt, der er højere til loftet og der skal mere til, førend man bliver revet med af livet. det opleves, at udfordringer som har givet oplevelser af at være hæmmet og overreagerende på forskellige måder, bliver løsnet og bliver nogle gange nærmest spontant frisat. der er en mere enkel og et mere umiddelbart møde med muligheder, som dukker op.

Jeg tilbyder to typer forløb

Pris for Type 1: 

Udelukkende fjernhealing, uden møde over GoTo Meeting. Du vil inden jeg starter healingen, modtage en besked over messenger og igen når jeg slipper healingen. 

Pris 5000 ,-

Pris for Type 2:

Alle sessionerne, forgår over GOTO meeting, under healingen får vi en snak om hvordan healingen har vist sig effektiv i din hverdag og hvilke tiltag du eventuelt med fordel kan integrere, så effekten af healingen understøttes til større trivsel. 

Samtidigt vi du undervejs modtage healing til de problematikker som viser sig og jeg gør i alle sessioner brug af alle de redskaber jeg har til rådighed for at hjælpe dig til størst mulig trivsel.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Pris: 8000,-

Ydeligere information

Modtagere af denne healingsenergi erfarer at selvreflektionen virker til at blive dybere. Healingen “Gør din byrde til din styrke” arbejder med at hente anlæg, lageret kapacitet, muligheder og erfaringer fra vores arv og med de spændinger og udgangspunkter, som giver os en slags knuder i bevidstheden. Healingen når ind til knudepunkterne i vores bevidsthed og rydder på og balancerer. En tilstand, hvor alle dele af os og vores bevidsthed har tilstrækkeligt med plads til sig selv og plads til at give af fra andre dele af vores bevidsthed. Det betyder at healingen kan hjælpe med at forløse de spændinger, som fx følger af at have modstridende indstillinger i os selv. Det kan være spændinger og indre konflikter fra at være fx indadvendt og udadvendt på samme tid.

Jeg er meget passioneret omkring dette healingsforløb, da jeg personligt har erfaring med hvad det har gjort for mig og min udvikling. Jeg er derfor meget taknemmelig for, at jeg har mulighed for at tilbyde netop dette forløb.

Min egen erfaring med at modtage denne healingsenergi vil jeg beskrive som oplevelsen af mindre forvirring over hvem jeg var. Fra kun at se mig selv udefra, altså med andres- og  samfundets-øjne, blev jeg over tid meget bedre til, at se mig selv indefra. Jeg kunne på den måde bedre placere mig i forskellige sammenhænge, hvor jeg tidligere følte jeg skulle leve op til forskellige roller i alle sammenhænge, hvilket for mig medførte en indre splittelse. Healingen gav mig mulighed for at lære mig selv at kende på en helt ny måde, som over tid gjorde at jeg følte mig mere som en samlet person.

Healingen gives seks gange på et forløb på seks måneder for at opnå den fulde effekt.

Dette kan både gøres som fjernhealing med kort messengersparring eller som fulde sessioner a ca. halvanden time.

Healingsforløb med "Bevidstheds-, nerve- og hjernehealing"

Hvis du fik muligheden for at sige farvel og tak til en træt og everophedet hjerne med konstant uro, irritation og tristhed til følge – Ville du så slå til??

Marianne Lane, som jeg har modtaget aktivering af til denne forvandlende energi skriver følgende:

 

Tilbagemeldinger efter modtagelse af healingen siger, at den kan give en støtte til mennesker, der har haft hjernerystelse, meningitis eller en hjerneblødning eller blodprop i hjernen, hvor nogle af ledningsbanerne i hjernen er blevet overbelastede, mens andre er blevet brugt for lidt. Dette betyder at nogle områder i bevidstheden arbejder for meget, mens andre områder arbejder for lidt.

 

Stressbelastninger gennem længere tid kan give samme belastning, hvilket stemmer overens med, at healingen også har vist sig at kunne hjælpe her.

Flere har givet tilbagemeldinger om forbedrede kognitive evner, både i forhold til at kunne huske, i forhold til at kunne koncentrere sig om at læse og om at fokusere på retning i livet.

Healingen har altså vist sig effektiv hos nogle af modtagerne, men ikke alle til følgende problematikker:

  • Hovedpine og koncentrationsbesvær
  • Healing efter hjernerystelser og andre hovedtraumer (Efter den første fysiske behandling er gennemlevet)
  • Udtrætning af systemet efter længerevarende tunge tilstande som stress, angst, sorg og depression
  • Hukommelsesudfordringer af forskellig karakter
  • Humørsvingninger og problemer med at kunne mærke sig selv
  • Fornemmelser af ikke at “være tilstede” eller at “Tjekke ud” uden at kunne bestemme over det selv
  • Oplevelser af, at være bag en glasvæg eller i en osteklokke
  • Kommunikationsbesvær
Har man ikke effekt efter første behandling, er anbefalingen at man modtager healingen i et forløb på seks gange hen over max seks måneder, for at opnå den fulde effekt.

Jeg tilbyder to typer forløb

Pris for Type 1

Udelukkende fjernhealing, uden møde over GoTo Meeting. Du vil inden jeg starter healingen, modtage en besked over messenger og igen når jeg slipper healingen. 

Pris 5000 ,-

Pris for Type 2: -Fulde online sessioner

Alle sessionerne, forgår over GOTO meeting, under healingen får vi en snak om hvordan healingen har vist sig effektiv i din hverdag og hvilke tiltag du eventuelt med fordel kan integrere, så effekten af healingen understøttes til større trivsel. 

Samtidigt vi du undervejs modtage healing til de problematikker som viser sig og jeg gør i alle sessioner brug af alle de redskaber jeg har til rådighed for at hjælpe dig til størst mulig trivsel.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Pris: 8000,-

Yderligere information

Vi mødes online første gang healingen skal gives og har man ingen effekt af healingen efterfølgende, giver det ingen mening at fortsætte og behandlingen stopper her.

Ellers vil de efterfølgende healinger ligge fordelt først med tre uger imellem, så fire uger, fem, seks og syv uger.

Samtidig med du modtager denne helt fantastiske healing i en periode hen over seks måneder vil du i dette forløb blive støttet personligt af mig, til at få taget handling på de ændringer, der i kraft af healingen vil være mulige for dig.

Jeg har selv førstehåndserfaring med at få bragt min hverdag på ret køl efter en periode med et svingende nervesystem og en hjerne på halv styrke. Og jeg ved at denne healing kan have kæmpe effekt i den virkelige verden.

Jeg er super stolt og taknemmelig over at jeg kan tilbyde denne healing som en del af mit faste sortiment over smukke healingsenergier.

Denne healing var med til for alvor at sætte skub i min egen healing, da jeg efter et landtids stressforløb var blevet indstillet til fleksjob på kun 16 timer med baggrund i at jeg nok havde pådraget mig hjerneskade pga den lange stresspåvirkning.

For mig personligt betød denne healing at jeg igen efter flere års besværligheder kunne samle tankerne uden den store anstrengelse og pludseligt blev det at skulle srive en indkøbslist meget meget nemmere.

Personligt healingsforløb med intuitiv healing

Dette forløb henvender sig til dig som ønsker støtte til din personlige udviklings rejse. 

Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker for fremtiden. 
Hvilke mål ønsker du at opnå og hvilke udfordringer møder du på din vej.

Dette forløb er til dig som ønsker at arbejde med målsætninger og som er klar til at lave kvantespring i din udvikling. Du har måske allerede erfaring med healing og personligudviklings kurser, men har aldrig rigtigt oplevet de resultater du havde håbet på. Jeg har arbejde med mennesker i mere end 20 år og jeg har personlig erfaring med at leve et liv i afvikling til at leve et liv i udvikling.

 

I hver enkelt session har vi fokus på at taler om hvordan vi på bedste vis kan gøre brug af den viden du allerede har om energi og energibevidsthed til at støtte dig i en bevægelse frem i den udvikling du søger. 

Pris

6 x 1:1 sessioner, med intuitiv healing og mindset udvikling.

Du vil efter hver enkelt session modtage videoen, så du kan se sessionen igen og igen. 

Mens du er i forløb hos mig har du altid adgang til kort messenger sparring og hvis jeg vurdere at der er et behov for det, vil jeg tilbyde en kort afklarende online sessioner. Hvis du ikke lykkedes, lykkedes jeg ikke.   

Pris 8,000,-

Yderligere information

Jeg har i gennem de sidste mange år arbejdet med mennesker der ønsker at forbedre deres eget udgangspunkt, og jeg har været på utallige kurser omkring det at bruge vores bevidsthed omkring energi til at opnå egne resultater, men vigtigst af alt, jeg har selv gået vejen. 

Jeg er gået fra at leve et liv, hvor jeg var havde mere fokus på hvad jeg kunne midste frem for hvad jeg kunne opnå. Jeg levede et live i en underskuds vibration og har på en rejse over flere år flyttet mig, skridt for skridt mod et liv som handler om høj vibration og overflod. Jeg har helevejen været meget bevidst om hvilke skridt jeg har taget og deres betydning for min udvikling, hvorfor jeg ikke bare har studeret personlig udvikling, jeg har levet det. 

Jeg har altid haft et træk inden i, hvor jeg bare vidste livet havde mere at byde på og har du dette træk, eller bare en lyst til at se hvor langt du kan komme med lidt dedikation, lyst til at afprøve nyt, energetisk støtte og personlig hep fra min side så er dette forløb lige noget for din. 

Nøgle ord for dette forløb handler om Selvværd, selvkærlighed, selvvedligeholdelse, store drømme, begrænsende overbevisninger og hjælp til implementering af nye værktøjer i din virkelighed. 

Intensivt seksmåneders forløb

Ønsker du fuld smæk på din udvikling, ved du at du at du har svært ved at gøre det alene og ønsker du, som jeg, at forbedre alle aspekter af dit liv, arbejdsliv, relationer, familieliv, selvopfattelse og hele måden du møder verden på, så har du her muligheden for at tage mig i hånden og sammen stiller vi ind på hele dit udviklingspotentiale. 
Ved hjælp af healing, træning af energibevidsthed, mindset udvikling og implementering af det hele i din virkelighed, øger vi ugentligt din energifrekvens og efter de 6 måneder vil du stå med et helt andet udgangspunkt for selv at fortsætte din videre udvikling livet i gennem. 
 

Pris

6 måneder med personlige online møder hver 14. dag 
Fri adgang til alle forløb og undervisninger jeg tilbyder
Ved behov mulighed for messengersparring i min arbejdstid. 
Prisen for dette forløb er 15.000,-

Yderligere information

Vi arbejder målrettet på, at få bragt dig i balance og sammen finde de løsninger der virker bedst for dig, med dit udgangspunk. 
 
Jeg arbejder efter den præmis at vi aldrig kommer til at styre vores omgivelser og hele forløbet vil derfor komme til at handle om dig, og hvordan vi får dig til at skabe det liv du drømmer om.  Mange mennesker er “slaver” af deres omgivelser og ydre omstændigheder. Jeg vil igennem undervisninger og eksempler fra hverdagen trin for trin guide dig at forstå hvordan du kan gå fra at være ydrestyret til at være i indre kontrol. Og når det nu er sagt så ved jeg også at vi mennesker slår os på livet en gang i mellem. Det er min opfattelse at det ikke er et spørgsmål om vi falder, men hvornår vi falder og det er i de situationer jeg i fremtiden ønsker du bliver i stand til, ved hjælp af de nye værktøjer i din værktøjskasse, selv at håndtere det mester i tiden efter dette forløb. 
 
Når det handler om indre udvikling er der kun et skridt der ofte står i vejen for denne udvikling og det er integrationen og den integration er jeg mester i at løse, jeg har selv gjort det, jeg har selv tænkt tankerne og jeg har selv taget alle skridt. Samtidig er jeg super godt uddannet i anvendelsen af energi og energibevidsthed, hvilket betyder at når vi arbejder sammen arbejdes der både med det bevidste og ubevidste sind og altid i vores energi. 
 
Efter mange års lidelse er jeg endeligt vågnet op til en hverdag i flow og lykke hvis du ønsker den forandring i dit liv så vil jeg tilbyde dig et samarbejde hen over det næste halve år hvor vi mødes hver 14 dag og gennemgår de udfordringer du møder i din hver dag. 
 
Vi arbejder sammen på din lykke og tager udgangspunkt i din nuværende situation.
 
Jeg har selv kæmpe stor erfaring med denne form for udvikling og der er intet der skramme mig i for hold til dette, tværtimod så elsker jeg dette energi nørderi og jo mere jeg arbejder med det jo mere fascinerende syntes jeg det er.  
 
Kærlig hilsen MariaV 

Individuelt Healingsforløb med hjælp til mennesker på vej ud af stress, angst og depression

Forløbet er relevant for alle, der på en eller anden måde døjer med stress, angst og depression.

Forløbet kan støtte i alle faser af sygdomsperioden. Både til den sygdomsramte, som fortsat er i arbejde og derfor ønsker støtte til at få vendt udviklingen. Til den som lige er blevet sygemeldt eller har været det længe, til den som er på vej tilbage til arbejde eller bare tilbage til livet.

Forløbet er designet til at støtte op om dig lige der hvor du har mest brug for det.

Pris

–  6 1:1 sessioner

– Mulighed for kort messengersparing i arbejdstiden på hverdage mellem ( 9-15) 

– fri adgang til min facebookgruppe henvendt til mennesker med stress angst og depression. 

Pris 8.000,-

Yderligere information

I dette forløb vil der ved hvert eneste møde blive lavet en vurdering af den aktuelle tilstand og derefter taget en beslutning om hvilken healingsenergi der på dagen vil være mest relevant.

De første sessioner vil alt efter klientens aktuelle tilstand blive placeret tæt og siden med længere og længere mellemrum.

Det er min erfaring at der i sessionerne ofte vil være god gavn af at bruge en af disse 4 healinger og derfor nævnes de her.

Træk stress ud af nervesystemet:

En healing der trækker ophobet stress ud af nervesystemet og omdanner det til neutrale erfaringer, og det kan have en stabiliserende effekt på klienten. Da denne healing er opdateret i den nye tis energi vil healingen altid tilpasse sig modtagere. Det skal altid noteres at hvis klientes livsbetingelser og de udydløsende årsager til stresset ikke bliver ændret så vil stressen danne sig igen. 

Denne healings energi er særdeles effektiv når den anvendes i den restituerende fase og nervesystemet med sin overaktivitet kommer til at blive aktiveret i tide og utide. 

Deling af sorg og smerte:

Nulstilling af celler:

Stabilisering:

Denne energi gives ofte ikke alene og er ofte en del af en ellers intuitiv healing

Enkelte healingssessioner

Healingssessioner 

Langt de fleste sessioner, forløber som en helt almindelig samtale, hvor jeg til at starter med, intuitivt sætter gang i en healing og ved hjælp af klarsyn stiller ind på hvordan jeg bedst kan hjælper dig videre fra de udfordringer du ønsker hjælp til.

 

Pris

Pris minimum 30 min – 750,-  

Pris minimum 60 min – 1500,- 

Yderligere information

Alle mine sessioner foregår over internettet, du vil inden vores møde modtage et link til GoTO meeting og efterfølgende modtage optagelsen, så du har mulighed for at genhører det hele.   

Alle helinger kan forgå som fjernheling og du kan i stedet modtage, noget skrifteligt enten undervejs, over besked eller messenger, eller på mail efterfølgende. 

Personlig læsning på skrift

Jeg stiller ind på din aktuelle tilstand og hvad du med fordel kan arbejde med i den kommende tid for at bringe dig selv i balance.
Samtidigt ligger jeg energi i den tekst du modtager, som vil hjælpe dig i processen.

Pris

450,-

Yderligere Information

Du vil efter jeg har bekræftet, jeg har modtaget din bestilling, efter højst en uge, modtage en personlig skriftlig læsning, med indlagt energi på ca. en halv A4 side.